Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Вітаємо з Всеукраїнським днем бібліотек!

Шановні колеги, друзі бібліотек, шанувальники Книги!



Колектив КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" щиро вітає всіх з святом духовності, мудрості і знань – Всеукраїнським днем бібліотек!

Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

Книга завжди була в пошані на українській землі. Наші мудрі предки заснували велику культурну традицію створення бібліотек - храмів духовності, знань та розради, бо знали, що книга - невичерпне джерело натхнення, розвитку та вдосконалення кожної людини.

Сучасні бібліотеки – це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток державотворення України, сприяють розбудові громадянського суспільства. Нині бібліотеки є тими інформаційними ланками, які поєднують читачів і управлінські структури, роблять діяльність органів влади прозорою і відкритою для населення. Подальший розвиток бібліотечної справи – це запорука успішного розвитку суспільства.

Бібліотекарі, шановні трударі скарбниць книги, відкривають читачам дивовижний, цікавий та багатогранний світ, прищеплюють юним читачам любов до читання, дарують їм відчуття прекрасного, допомагають бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу

Бажаємо вам творчого завзяття, нових успіхів у благородній праці на теренах розбудови української науки, освіти, культури і духовності, неодмінного зростання читацького попиту на книгу, інформацію, посилення авторитету бібліотечної справи в суспільстві. Зичимо вам і вашим близьким міцного здоров’я, благополуччя, достатку у кожній оселі і прихильності долі. Хай завжди з вами будуть почуття Оптимізму, Віри, Надії, Любові і Мудрості.