Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

25-річчю Тетіївського "Дивосилу" присвячується!

25-річчю Тетіївського "Дивосилу" присвячується!

Районною бібліотекою для дорослих Тетіївської районної централізованої бібліотечної системи Київської області (директор Л.В.Стахова) 14 липня 1992 року засновано любительське об'єднання природничо-валеологічного спрямування "Дивосил". Біля його витоків стояли та доклали багато зусиль і творчості колишні директори Тетіївської РЦБС Троянська Н.І. та Романовська О.М. Душею і натхненником цього клубу була, є і залишається Романовська Ольга Миколаївна, яка і зараз працює методистом в Тетіївській РЦБС.

Діяльність клубу "Дивосил" важко переоцінити. Досить тільки зазначити, що його корисний вплив поширюється не тільки на Тетіївщину, Київщину, а й відомий в Україні і за кордоном.

У заходах з відзначення 25-річчя діяльності даного любительського читацького, громадського об'єднання взяли участь почесні гості: Людмила Василівна Веряскіна - помічник народного депутата Верховної Ради України Віталія Івановича Гудзенка, представники райдержадміністрації, міської ради, Благодійного фонду "Фортеця" О.Б.Ференця, громадських організацій.

Захід був дуже урочистий, багатоплановий; виконувався гімн дивосилівців під музичний супровід А.П.Соболівського; тепле, дружнє спілкування, плани на майбутнє, обговорення актуальних питань, нагородження активних членів читацького об'єднання, фото на згадку - це далеко не повний перелік всього, що відбувалося під час святкування ювілею клубу "Дивосил".

Дирекція та колектив КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" щиро вітає засновників, членів клубу "Дивосил" з ювілейною датою, а працівникам Тетіївської РЦБС дякує за творчу, плідну, системну роботу з читачами во славу Тетіївщини, Київщини, України.

Хай всім вам щастить та примножуються ваші літа!