Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Колегія Департаменту культури та туризму КОВА

Керівництво КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» взяло участь в розширеному засіданні Колегії Департаменту культури та туризму КОВА на тему «Плани роботи на 2024 рік та перспективи розвитку галузей культури та туризму в умовах дії правового режиму воєнного стану».

 

Директорка департаменту Анна Куценко наголосила на важливості співпраці та єдності для досягнення якісного рівня роботи установ та наповнення послуг за запитами жителів Київщини.

 

Галина Єрко, директорка КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», мала можливість обговорити перспективи співпраці з органами місцевого самоврядування та участь у програмах і проєктах. Вона акцентувала увагу на культурній спадщині Київщини, наголошуючи на важливості збереження пам'яті, вивчення історії та впливі культурних ініціатив на життя регіону.

 

Також, на заході були вручені відзнаки діячам культури, які своїм вкладом внесли вагому лепту у розвиток області. Це визнання допомагає зберігати та збільшувати енергію творчості в культурному середовищі.

 

Наша бібліотека гордо стоїть поруч із іншими установами культури, і ми наперед дивимось на рік, що наповнений новими можливостями розвитку. Разом ми створюємо культурне обличчя Київської області!