Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Книги КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» - «Біле Ікло», «Північна одіссея» та «Марічка і Червоний Король»

 

Книга домчить до будь-яких берегів. 

Ч. Діккенс

 

Сьогодні в нашій добірці літератури захоплюючі книги американського письменника Джека Лондона та української писменниці Марини Рибалко.

Як потрапити поза межі реальності та зустрітися з драконами? Які пригоди можуть чекати на далекому Півночі? Або як долучитися до неймовірних пригоди разом з тваринами? Все це Ви знайдете у книгах: «Біле Ікло», «Північна одіссея» та «Марічка і Червоний Король»

 

 

Лондон, Дж. Біле Ікло : повість / Дж. Лондон ; пер. з англ.: В. Гладка, К. Корякіна ; худож. В. Плевін. −Київ : РІДНА МОВА, 2018. − 256 с.

«Біле Ікло» − повість відомого американського письменника Джека Лондона (1876−1916), яка належить до північного циклу творів автора. Це розповідь про вовка на прізвисько Біле Ікло, у жилах якого тече кров собаки. Ця обставина робить його життя немислимим поза людським суспільством.

 

 

 

Лондон, Дж. Північна одіссея : новели / Джек Лондон ; авт. передм. Н. Білик ; пер. з англ.: Д. Радієнко, В. К. Горбатько. − Харків : Бібколектор, 2013. – 410 с.

До книги увійшли новели відомого американського письменника Джека Лондона. Всі розповіді збірника об'єднані спільним героєм на ім'я Мейлмют Кід й одухотворені єдиною темою - протистоянням величної крижаної безмовності Півночі і волі маленької, але сильної людини, що насмілилась вдертись в її межі. Це дозволяє вважати книгу «Північна одіссея» Джека Лондона єдиним твором. Вона включає в себе оповіданя з захоплюючим сюжетом і потужним психологічним драматизмом, що стали класикою пригодницького жанру.

 

 

Рибалко, М. Марічка і Червоний Король : подорож туди , де сніг / Марина Рибалко. − Львів : Видавництво Старого Лева, 2016. – 270 с. 

Будьте обережнішими зі своїми бажаннями! Адже коли дуже-дуже захотіти, можна потрапити поза межі Реальності! А там… поруч зі звичайними людьми живуть дракони, розбійники, королі природних стихій, котрим притаманні людські почуття. Повернення можливе тільки тоді, коли сила дружби здолає всі випробування і з’єднає в єдине ціле амулет «Скіфське сонце».