Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Книги КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» - Новий Рік з новими пригодами

 

Привіт, друзі. Пропонуємо почати Новий Рік з приголомшливих та цікавих історій: «Техносерце» Пітера Банзла, «Дивні світи. Агенція подорожей» та «Щоденник Анни Франк» подарують Вам багато гарних вражень, та допоможуть зануритись у дивовижні пригоди

 

Банзл, П. Техносерце / Пітер Банзл. – Київ. : КМ-БУКС, 2020. – 368 с.

Книга «Техносерце» Пітера Банзла розповість історію, яка відбувається у вікторіанську епоху, де переплелися фантастичні пригоди й таємниці. В ній є двічинка Лілі, двоє її друзів, переслідування, дирижаблі й розумні машини, а ще надміру пащекуватий механічний лис!

 

 

 

 

 

Лапінські, Л. Дивні світи. Агенція подорожей / Л. Лапінські. – Київ: Рідна Мова, 2021. – 328 с. – (Серія «Чарівні Світи)

«Дивні світи. Агенція подорожей» розповість про дванадцятирічнудівчинку Флік Хадсон, якій запропонували вступити до таємного товариства «Дивні світи», і вона дуже зраділа. Та дівчинка швидко збагнула, що в магічному мультивсесвіті не все так добре, як здається на перший погляд. В одному світі посеред літа вирують снігові завірюхи, інший невідомо чому покинули, а ще десь безслідно зникають цілі вулиці. Уже незабаром Флік починає порушувати деякі правила товариства, опановуючи мистецтво магії і намагаючись розібратися, що ж тут відбувається. Та чи вдасться їй усе виправити до того, як світи — зокрема і її власний — зникнуть назавжди?

 

 

Щоденник Анни Франк. Графічна адаптація. – Київ: Видавництво, 2020. – 152 с.

«Щоденник Анни Франк» - це історія на всі часи. Кожне нове покоління відкриває її для себе заново.Ця книга розповість про дивовижний дух дівчинки, якій довелося пережити найбільші жахи, що їх бачив сучасний світ. Але їй вдалося залишитися переможно і зворушливо людяною.