Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Книги КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» - зимова добірка

 

 

А ви знаєте, у зими є свій аромат – аромат чудес і казок!

 

Друзі, привіт!

Сніжок припорошує землю, санчата вже мчать по схилам, бурульки звисають з будинків, в повітрі звідусіль запах мандарин, на вікнах з`являються магічні візерунки, яка ж чарівна пора року – зима.

І таку ж чарівну нову зимову добірку літератури підготували ми для вас. 

Зібрання зимових казок, «Країна Сніговія» Катерини Егорушкіної та «Снігова Королева» Ганса Крістіана Андерсена.

Приємного читання.

 

Зимові казки / худож.: О. Солодун, А. Беребенець, Н. Коноплич. − Дніпро : ПП «МЦ Шилової», 2017. − 64 с. 

В цій чарівній книжці на вас чекають чарівні і захоплюючі казки з  українського та європейського фольклору.

 

 

 

 

 

 

Егорушкіна, К. Країна Сніговія : казка / Катерина Егорушкіна ; худож. П. Родрігес ; ред. М. Овдієнко ; муз. оформ. С. Недериця. − Видання друге. − Київ : [б. в.], 2011. − 30 с

Казкарка і казкотерапевт Катерина Єгорушкіна створила унікальний фантастичний світ, у якому ноти розмовляють, звучать, бундючаться, літають по всьому світу і збираються в чарівні кучугури, звідки кожен може їх узяти і створити власну неповторну музику.

У цьому світі кожна людина (і навіть Сніговичок!) грає на музичному інструменті та з дитинства знає нотну грамоту. Цей світ сповнений дивами, натхненням і мудрістю. Десять казок про музику, що містяться у книжці, допоможуть вамі не лише полюбити музику на все життя, а й навчать її основним музичним поняттям

 

Андерсен, Г. К. Снігова Королева : казка / Ганс Крістіан Андерсен ; худож. О. Черепанов. − Харків : Віват, 2018. − 64 с.

Ця чудова казка видатного данського письменника Ганса Християна Андерсена розповідає про справжню дружбу, відданість і щиру любов, про перемогу людської доброти над черствістю та холодною байдужістю.