Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

KyivBookFest

Основним лейтмотивом у блоці «Професійні події» Галузевого форуму на KyivBookFest стало питання щодо бібліотечних фондів під час повномасштабного вторгнення, а саме: списання (чи має залишатися російськомовна література у спеціалізованих бібліотеках і як це аргументувати); поповнення (хто, як, звідки? залучення громадського сектору та влади).

 

Євгенія Антонюк, керівниця відділу культури, національностей і релігій Ірпінської міськради, поділилася цінним досвідом співпраці місцевої влади, видавництв та бібліотек, що є важливим прикладом для розвитку культурної сфери Київщини.

 

Але це ще не все!

 

Відділ масової роботи та організації дозвілля відправився у захоплюючу книжкову подорож, яка дала безліч натхнення та ідей для майбутніх заходів. Ділимось з вами найцікавішими враженнями з цього неймовірного свята книги!

  • Мовний квест «Космічні пухнастики вчать українську» був чудовим пригодницьким досвідом разом із видатною письменницею та мовознавицею Лесею Мовчун. Ми занурились у чарівний світ мови, де кожне слово стає неймовірною подорожжю.
  • Інтерактивна ігрова презентація книги «Казка про чорний квадрат» від Марії Білінської буквально зачарувала нас. Стрімко піднімається завіса та показує нові можливості казок та фантазії.
  • Незабутньою була барвиста презентація найґудзиковішої книжки Лани Ра «Ґудзи-мудзи. Королева країни загублених Ґудзиків». Вона дарує нам неймовірну подорож у світ дитячої фантазії та пригод.

 

Та ще безліч цікавенних локацій…

 

Ну і, звісно, ми не могли відмовитися від можливості придбати нові та цікаві книжки, які незабаром розмістяться на полицях нашої бібліотеки. Багато захоплення та магічних світів чекає наших читачів!

 

Дякуємо KyivBookFest за цей незабутній день, що дав нам можливість поглибити нашу любов до книг та літератури. Сподіваємося, що ми зможемо подарувати вам всю цю неймовірну енергію та натхнення на наших майбутніх заходах!