Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Добірка літератури з фондів КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» - Керстін Гір

 

Книгу треба не тільки любити, 

а й поважати, шанувати...

Книжки треба вміти читати. 

То не розвага. То велика робота мислі.

 Оцінка й узагальнення, 

аналіз і практичне застосування прочитаного. 

Л. М. Ревуцький

Сьогоднішній наш огляд літератури присвячений трилогії «Зільбер» німецької письменниці - Керстін Гір.

К. Гір видавалася також під псевдонімами: Софі Берарді і Джулі Бренд. 

Ще маленькою Керстін любила вигадувати фентезі-історії, записувала їх і доповнювала власними ілюстраціями.

Пригодницька книга про дівчинку Лів з унікальними здібностями, яка вміє керувати своїми снами та потрапляти в чужі точно не залишить вас байдужими. 

Приємних літніх читань! 

 

Гір, К. Зільбер. Перша книга сновидінь. Пройди крізь сон / Керстін Гір ; пер. з нім. Т. Рассадкіна. - Харків : ВД «ШКОЛА», 2018. - 304 с. : іл. 

Старшокласниця Лів Зільбер переїздить до Лондона і потрапляє у вихор дивовижних подій. Удень на неї чекають нова родина та престижна школа з компанією найкрутезніших старшокласників. А вночі Лів блукає довжелезним коридором із незліченною кількістю дверей. Двері ті незвичайні — то вхід у чужі сновидіння. Адже Лів володіє рідкісним даром — керувати своїми снами та потрапляти в чужі, від наймиліших солоденьких видінь до страхітливих жахіть. І де ж найцікавіше, як не у снах красунчика, що так сподобався Лів?

 

Гір, К. Зільбер. Друга книга сновидінь / Керстін Гір ; пер. з нім. Т. Рассадкіна ; ред. Т. Вакуленко. - Харків : ВД «ШКОЛА», 2019. - 304 с. : іл.

Допитлива та невгамовна Лів Зільбер продовжує досліджувати світ керованих снів, що тісно переплітається з її повсякденням. Довкола неї кояться дивні, захопливі та ризиковані речі. Її молодшій сестрі Мії загрожує небезпека. Лиходій ховається у довжелезних коридорах із таємничим шелестом, і ним може виявитися будь-хто: загадковий Повелитель тіней чи…хтось реальний.

 

 

 

Гір, К. Зільбер. Третя книга сновидінь / Керстін Гір ; пер. з нім. М. В. Чабан. - Харків : ВД «ШКОЛА», 2019. - 328 с. : іл.

Коридор із кольоровими дверима та м’яким світлом будь-кому може видатися радісним і мирним, але не Лів Зільбер. Це місце магічне, таємниче і небезпечне… Тиша ніби підстерігає, а ще годі визначити, звідки походить те світло. Часом небезпека набуває цілком реальних обрисів: раптова холоднеча та хмара чорного пір'я попереджають про появу лиховісного володаря ночі. Хто ж він? Це і належить з’ясувати Лів та її друзям у заключній книжці популярної трилогії Керстін Ґір.