Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Добірка книг з фонду КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» - захоплива романтика в книгах Лачиної А.

 

Сьогоднішня наша добірка присвячена книгам польської письменниці - Анні Лачиній.

Анна відома, перш за все, як авторка підліткових соціально-побутових романів. У своїх книгах А. Лачина намагається описати та розповісти правдиве, як воно є, життя молоді. Саме тому на сторінках її романів часто можна зустріти найактуальніші проблеми підлітків та юнацтва та можливі варіанти вирішення тих чи інших важливих для кожного запитань. Певно, це і є рецепт успіху романів авторки. Вони не для якоїсь окремої категорії читачів. Вони для всіх і про всіх.  

Також авторка пише для дітей молодшого віку повчальні, фантастичні історії та казки.

Приємного читання!

 

 

Лачина, А. Фактор кохання / Анна Лачина ; пер. з польської Н. Зотова. - Харків : ВД ШКОЛА, 2018. - 304 с. : іл.

«Фактор кохання» — перша книга трилогії Анни Лачиної. Головні героїні цієї книги — дівчата Патриція і Магда — мріють про палке романтичне кохання. Кожна з них знаходить собі хлопця-друга по своєму: хто в реальному житті, а хто в неозорому інтернет-просторі. І хоч події, подеколи бурхливі та таємничі, розвиваються по-різному, проте дівчат, як і сучасних підлітків, хвилюють ті самі гострі питання: як «розгадати» свого друга? Як побороти власні страхи та комплекси і виявити почуття? Як бути самим собою і сприймати всіх такими, якими вони є?

 

 

 

Лачина, А. Украдений цвіт / Анна Лачина ; пер. з польської Н. Зотова. - Харків : ВД ШКОЛА, 2018. - 384 с. : іл. 

У другій книзі трилогії на двох сестер чекають пригоди — захопливі й романтичні, але водночас небезпечно-детективні. Жасміна, студентка медичного, вирушає з друзями до Греції на відпочинок. Тим часом її молодша сестра Ружа вперше без супроводу дорослих їде в паломницьку подорож, що стане для неї незабутньою із зовсім несподіваних причин. Що ж може статися серед давніх руїн та мальовничих краєвидів? Як здолати нездоланні випробування? Чи зможе любов урятувати від небезпеки?

 

 

 

Лачина, А. Кохання під зіркою Сіріуса / Анна Лачина ; пер. з польської Н. В. Зотова. - Харків : ВД ШКОЛА, 2019. - 496 с.

У третій книзі трилогії Анни Лачиної продовжується романтична історія дівчини Магди. Невпевнена в собі, з почуттям провини і низькою самооцінкою, вона веде блог під ніком «Дощова». Одного разу вона ненароком губить свій вірш — і починається незвичайна низка подій-зустрічей-почуттів. Цей вир захоплює редактора шкільної газети «окулярника» Анджея, бунтівника та грубіяна Роберта, волонтерку з притулку для тварин Ізу та ще багатьох людей… І як же в цій круговерті відшукати своє кохання? Або як не проґавити його, адже часто воно ховається зовсім не там, де ми його шукаємо?