Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Фентезі-цикл книг "Сторінки світу"

Світ книги – це світ

справжнього дива

Леонід Леонов

 

Пропонуємо до читання фентезі-цикл книг популярного німецького письменника, які розповідають про світ, у якому долі героїв переплітаються з долями книг.

 

Маєр, К. Сторінки світу. Простір бібліомантії / Кай Маєр ; пер. з нім. М. В. Волкова. – Харків : Вид-во «Ранок», 2021. – 416 с. : іл.

 

Перший том із фентезі-циклу популярного німецького письменника розповідає про світ, у якому долі героїв переплітаються з долями книг. Книги допомагають здійснювати миттєві переміщення в просторі, спілкуватися поза часом, а особливі серед них, Книги душі, наділяють обраних здатністю до книжкових чарів – бібліомантії. Герої переміщуються з реальності в химерний простір фантастичних книгарень і дивних форм книжкового життя, знайомляться, борються за справедливість і шукають своє місце на сторінках світу.

 

 

 Маєр, К. Сторінки світу. Нічна країна / Кай Маєр ; пер. з нім. Н. М. Спесивцева. – Харків : Вид-во «Ранок», 2021. – 448 с. : іл.

 

Фурія Саламандра Ферфакс, опанувавши основи книжкової магії та знайшовши власну Книгу душі, продовжує шукати свого шляху у світі бібліомантії. Світі, де книги стають предметом жадання, переміщують людей крізь простір і час та дають велику владу. Дівчина, її дзьобата книга й друзі наблизяться до таємниць, які приховують Багряна зала та Святилище. І в цій історії їм доведеться протистояти потужним ворогам, бо різні клани борються за доступ до осередку сили…

 

Приємного читання!