Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Традиційна добірка літератури КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», яка неодмінно знайде відгук у вашому серці

 

Перша книга з добірки про Лесю Українку, яку ми всі знаємо в пам'ятниках і назвах вулиць, на купюрах і в шкільних кабінетах. Але яким щодня бачила світ сама Леся? Жива людина, а не офіційний портрет.

Книга Мігель О.  «Крук та Чорний Метелик. Голос давніх сновидінь» розповість про Алісу, яка звикла переховуватися й утікати від чудовиськ, які вже рік наступають на п’яти. Та вона точно не очікувала опинитися у світі, де магія — щось буденне, а на межі сну та смерті стоїть безкінечна стіна-в’язниця.

А книга Палаццезі М.  «Дим» розповість про  тринадцятирічного Клея, який живе у лондонських нетрях. Життя його могло йти незмінною течією: він міг продовжувати працювати золотарем, охороняти свою територію від інших таких самих банд та отримувати мудрі поради від прийомного батька Старого Сала.

Як виголошують усі афіші, серед номерів буде незвичайне видовище — останній вовк у всій Великій Британії! Клей опиняється перед вовчою кліткою. Дим, як він його називає, лютий і непідвладний, а методи приборкувачів — жорстокі і не людські. Віднині метою хлопця стає звільнити вовка та повернути додому — у дику природу.

Приємного читання!

Переглянути