Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Бібліопікнік «Незалежна і єдина рідна Україна» - з досвіду роботи КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

 

Напередодні Дня Незалежності, в рамках проекту «Бібліотека під відкритим небом», в КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради пройшов бібліопікнік «Незалежна і єдина рідна Україна». Виставка-презентація книг про нашу рідну країну привернула увагу жителів нашої громади різного віку. Молоді читачі звернули увагу на книгу братів Капранових «Мальована історія незалежності України». Читати її не лише цікаво, а й дуже весело.

Родини з дітьми зацікавилися книгами про регіони України: Донбас, Волинь, Полісся, де в кожній книзі представлено казки та легенди про регіон, а також основну інформацію про історію, культуру та традиції нашої держави.

Не залишив байдужим жодного учасника свята квест «Знайди місце народження своєї бабусі». У величезному (формату А1) «Національному атласі України» кожен знаходив місце, звідки бере коріння його рід. Кожен учасник свята мав можливість відкрити для себе свою рідну країну, її історію, культуру, красу. 

Оксана Бабич, бібліотекар І категорії відділу

обслуговування читачів

КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради,

Бучанського району Київської обл.