Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Щодо захисту населення від шкідливого впливу тютюнопаління

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», у відповідності до листа від 18.07.2022 р. № 901/01-11 управління культури Київської обласної державної адміністрації та доручення голови Київської облдержадміністрації від 16.07.2022 р. № 10975/01/2022, повідомляє, що з 11 липня 2022 року набувають чинності зміни до Закону України від 16.12.2021 року щодо захисту населення від шкідливого впливу тютюнопаління.

В рамках інформаційної кампанії «Турбота про здоров’я – твій вклад у перемогу України», для інформування широкого кола громадян та суб’єктів господарювання усіх форм власності про нові вимоги законодавства щодо захисту населення від вторинних тютюнових викидів, пропонується Перелік розроблених матеріалів для інформування (з посиланнями) від Міністерства охорони здоров’я України.

Необхідно також максимально активізувати діяльність бібліотек з популяризації здорового способу життя, з превентивних заходів щодо шкідливості тютюнопаління; забезпечити активну популяризацію відповідної літератури та документів.

 

Перелік розроблених матеріалів для інформування