Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Дні коміксів у КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей»!

Кожного року у першу суботу травня світ святкує День безкоштовних коміксів. А де ж іще можна безкоштовно отримати будь-яку книжку як не в бібліотеці?

 

Отже, з цієї нагоди у КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» організовано «Виставку веселих коміксів» для дошкільнят та молодших школяриків!

Потрібно сказати, що діти дуже люблять комікси, так як тексту в них мало, а сторінки оформлені яскравими і барвистими малюнками. Майже всі сюжети в коміксах - це захоплююча та весела інтрига; є серед них і  пізнавальні історії. 

Багато батьків побоюються коміксів, вважаючи, що вони погано впливають на розвиток дитини. Але, боятися не варто. Багато американських дослідників дитячого читання вважають, що комікси - це найпростіший спосіб прищепити дитині любов до читання з наймолодшого віку. 

Графічні романи посприяють розвитку уяви, а пізнавальний сюжет допоможе дитині знайти відповіді на важливі для неї питання. Це чудовий варіант дозвілля для дітей будь-якого віку.

Комікси покликані не тільки розважати дітей, в цих нескладних графічних читанках також звертається увага і на важливі і, часом, навіть складні теми.

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» запрошує завітати на «Виставку веселих коміксів» для першого знайомства з цим стилем читання, або взяти знайому історію ще раз, щоб знову пережити улюблену пригоду!