Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Інформаційний посібник «Україна – понад усе!»

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», як обласний науково-методичний, координаційно-консультативний, інформаційний центр з питань бібліотечно-інформаційного обслуговування дитячого і дорослого населення Київської області, підготувала та пропонує увазі бібліотечних спеціалістів Київщини інформаційний посібник «Україна – понад усе!» в серії «На допомогу бібліотекам Київської області».

Посібник містить інформаційні матеріали, які можна використати при підготовці і проведенні святкових заходів, присвячених 30-річчю Незалежності України.

Зазначені матеріали оприлюднюються в липні 2021 року з метою, щоб бібліотечні працівники територіальних громад Київщини заздалегідь мали змогу підготуватися до проведення урочистих заходів з нагоди ювілею країни.

На початку серпня 2021 року КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» оприлюднить ще один посібник в цій же серії, але вже більш практичного значення, де будуть запропоновані конкретні форми роботи по зазначеній темі.

Посібник «Україна – понад усе!: Інформаційні матеріали до 30-річчя Незалежності України», крім головної сторінки сайту, можна буде завжди переглянути і за рубрикою «Видання бібліотеки» (2021 рік).

Перегляд