Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

З нагоди його чудового ювілею та Дня Українського козацтва вручила Миколі Павловичу Почесну грамоту Київської обласної ради з цінним подарунком.

 

Цьогоріч Миколі Зніщенку - 75!

 

Дуже радію, що в нашій області і задля нашої Київщини працює багато високопрофесійних людей, які справу свою люблять та надзвичайно віддані їй. Часто ці люди скромні, применшують свою значимість, а натомість є непересічними постатями, справжніми метрами, мудрими наставниками. Одним із таких є Микола Павлович Зніщенко.

Бібліотекознавець, викладач, поет, кандидат історичних наук, заслужений працівник культури України, віце-президент Української Асоціації працівників бібліотек.

Він щиро вболіває і вкладає всі свої знання та ідеї задля збереження культурної спадщини та розвитку бібліотечної справи області в сучасних умовах. Керує одним з найавторитетніших закладів України, який є ще й потужним методичним центром для бібліотек - комунальним закладом Київської обласної ради "Київська обласна бібліотека для дітей".

Цьогоріч Миколі Зніщенку - 75! З нагоди його чудового ювілею та Дня Українського козацтва вручила Миколі Павловичу Почесну грамоту Київської обласної ради з цінним подарунком.

Щиро бажаю нових досягнень, міцного здоров"я та многая літа!!!

Тетяна Семенова ,

перший заступник голови  Київської обласної ради