Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Видавнича продукція Київщини

До КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» (генеральний директор: М. Зніщенко), як до обласного науково-методичного, координаційно-консультативного, інформаційного центру з питань бібліотечно-інформаційного обслуговування дитячого і дорослого населення Київської області, під час річних звітів РЦБС, МЦБС, ЦБС та базові бібліотеки ОТГ Київщини передають окремі примірники місцевої видавничої продукції, яка є корисною в роботі з читачами, формуванні якісного краєзнавчого документального фонду та популяризації позитивних можливостей громад Київського регіону.

Так і в цій звітній кампанії 2019-2020 були надані від районів, міст, ОТГ, сіл Київської області цікаві видання та зразки видавничої продукції, інформацію про які обов’язково буде оприлюднено на сайті КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей».

Але, вже зараз, пропонуємо увазі відвідувачів нашого сайту та сторінки у фейсбуці оригінальне, рідкісне друковане видання, подароване Васильківською РЦБС Київської області. Це – настільний календар «Світ дитячими очима», який проілюстрований малюнками учнів дитячих шків мистецтв Київської області. В календарі представлені малюнки учнів Глевахівської, Іванківської, Калинівської, Гребінківської шкіл мистецтв Київщини.

Календарем обов’язково будемо залюбки користуватися, радіти успіхам талановитих читачів-дітей (бо всі вони є і читачами бібліотек), а потім передамо по одному примірнику у фонди відділу естетичного виховання та відділу рідкісних і цінних видань.

На фото: сторінки Календаря «Світ дитячими очима».