Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Ознайомлення читачів з історією України

 

В КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» (генеральний директор: М. П. Зніщенко) для відвідувачів бібліотеки організовано панорамну ілюстровану книжкову виставку "Моя Батьківщина - прадідів слава, єдина родина, єдина держава". Мета виставки - ознайомлення читачів з історією України, яка є спадкоємицею Київської Русі - давньоукраїнської держави. Матеріали, що подані на виставці, інформують про історичний шлях українського народу, найдревнішої нації світу, крізь віки до сьогодення.

Виставку присвячено Дню Гідності та Свободи.

Як візуальну форму роботи виставку рекомендовано бібліотечним спеціалістам Київської області, які мали змогу ознайомитися з нею під час обласного семінару за участі  методистів районних і міських централізованих бібліотечних систем, представників публічних, базових бібліотек об'єднаних територіальних громад Київщини.

До уваги читачів на виставці представлено нові книги українських авторів, українських видавництв. Значну кількість, представлених на виставці видань, отримано за Державними програмами безоплатного поповнення бібліотечних фондів протягом попередніх і нинішнього років. Тому, у фондах бібліотек Київської області є в наявності аналогічні видання і центральні бібліотеки ( як для дорослих, так і для дітей), публічні, базові бібліотеки ОТГ можуть організувати аналогічні виставки до послуг своїх місцевих громад.

Запрошуємо всіх охочих ознайомитися з панорамною книжковою виставкою "Моя Батьківщина - прадідів слава, єдина родина, єдина держава".