Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Шановні колеги. Бібліотекарі Київщини

 

Шановні колеги. Бібліотекарі Київщини

 

«Історичний лікбез» постійно знаходить  нові джерела інформації  про справжню нашу  українську історію, що бере свій початок тисячі років.

Москальські історики, виконуючи мокшанські вказівки правителів-ченгізідів  та угро-фінських етносів, століттями привласнювали собі історію України та українців.

Наш «Історичний лікбез» сприяє поверненню нашої української історії в лоно нашої незалежної України, в свідомість кожного українця.

Шановні колеги бібліотекарі Київщини! Закликаємо Вас сприяти  поширенню і розповсюджуванню, рекомендованих нами, історичних  інформаційних  джерел всіма засобами бібліотечної роботи серед  всіх вікових груп користувачів бібліотек Київщини, особливо, серед дітей і молоді.

Перегляд і використання рекомендованих нами матеріалів, що  містяться в «Історичному лікбезі» можливий при наявності в бібліотеках комп'ютерів та інтернету.

Геть від москальсько-кацапського тлумачення історії України. Будьте пильними, вивчайте справжню історію нашої України, що створена на архівних джерелах, які так старанно паплюжили і ховали 400 років предки  і нащадки мокшансько-угрофінських  племен, зокрема, кремлівсько-путінські спотворювачі історії України, мисливці за українськими  артифактами, за українською спадщиною, за Києво-центричною державою.

 Незнання своєї української історії обов'язково призводить до поневолення і втрати державності.

Детальніше