Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Презентація виставки творчих робіт художниці-аматора Тамари Нацевич

 

Буяння природи в хол - галереї бібліотеки.

 

В КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» (генеральний директор: М.П. Зніщенко) 6-го березня, напередодні свята Жінок, Краси і Весни, відбулась урочиста Презентація виставки творчих робіт художниці-аматора з м. Києва (Русанівський масив, Дніпровський р-н) Тамари Нацевич.

Художниця має вищу освіту, за фахом - вчитель. Має звання «Учитель - методист», нагороджена знаком «Відмінник освіти України».

Малювати пані Тамара почала вже на заслуженому відпочинку. Ця чарівна жінка підмічає все прекрасне довкруж і відтворює на полотні аквареллю і маслом.

На Презентацію виставки її картин прийшли друзі художниці, сусіди, колишні колеги, мешканці мікрорайону, бібліотечні працівники.

Відкрив Презентацію виставки генеральний директор нашої бібліотеки, кандидат історичних наук, заслужений працівник культури України Микола Зніщенко. Він говорив про позитивний вплив її творчості на глядача і подякував за те, що вона презентує свою творчість саме в нашій бібліотеці, для наших читачів-дітей, їх батьків, вчителів, мешканців Дніпровського району м. Києва.

Тамара Нацевич розповіла присутнім про своє захоплення і порадила всім займатися творчістю в будь-якому виці

Учасники Презентації виставки, оглянувши картини,висловили шану і подяку художниці за той чудовий світ, який вона створює на полотні, і який наповнює глядача красою, натхненням, піднесеним спокоєм.