Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

День профудосконалення

 

В КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" - День профудосконалення.

КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" (генеральний директор: М.П. Зніщенко), як обласний науково-методичний, координаційно-консультативний та інформаційний центр з питань бібліотечно-інформаційного   обслуговування дитячого і дорослого населення Київської області, проводить різні форми з профудосконалення бібліотечних спеціалістів.

Так, 8 лютого 2019 року, був проведений  День профудосконалення  для бібліотекарів сільських бібліотек-філій централізованої бібліотечної системи  Баришівського району Київської області ( директор: Г. В. Пацаловська, зав. метод. від.: Н. І. Лавріненко). В Дні профудосконалення взяли участь спеціалісти Баришівщини, які працюють не більше 3-х років. Під час заходу працівниками КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" були надані грунтовні консультації-інформації з різних актуальних питань бібліотечної галузі. Генеральним директором М. П Зніщенком  було окреслено головні напрямки в діяльності бібліотек сьогодення, їх євроінтеграції. Заступники генерального директора Л. П. Соляник та Л. В. Смисловська ознайомили присутніх з можливостями та потужністю науково-методичної бази бібліотеки та шляхами їх використання.

Знаковою була інформація завідувача відділу довідково-бібліографічної та інформаційної роботи Н. В. Острікової про її участь у тренінгу в рамках проекту Представництва ЄС в Україні " Інформаційна підтримка ЄС - бібліотек для дітей та юнацтва в Україні", який відбувся на базі  КЗ КОР "Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва ".

Завідувачі відділами та спеціалісти КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" Ю. І. Трунова, Т. П. Грабко, І. В. Андреєва, С. В. Ткач, Н. І. Курбетенко, К. Ю .Кіслєнкова надали індивідуальні консультації в робочому режимі та відповідали на конкретні профзапитання колег з Баришівщини. 

Дирекція і колектив КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" завжди раді своїм колегам!