Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Екскурсія бібліотекою

22 січня 2019 року до КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» (генеральний директор: М. П. Зніщенко) вперше завітали вихованці старшої групи (вихователі: Корнієнко С. В., Ляшко В. І.) ЗДО № 404 Дніпровського р-ну м. Києва, яких зустріли казкові герої Мінні Маус, Баба Яга, Ковбойка Кет та провели екскурсію бібліотекою. 

Під час екскурсії діти, разом з Мінні, допомагали Бабі Язі вивчати правила дорожнього руху. Наші нові маленькі читачі з цікавістю переглянули мультфільми і заслухались розповідями Мудрої тітоньки Сови, взяли участь у грі «Так» чи «Ні» та міні-вікторині «Відгадай загадку», блукали лабіринтами книжкових стелажів відділу обслуговування читачів-учнів 5-9 класів. А з відділом обслуговування дошкільнят та читачів-учнів 1-4 класів дітей познайомила його завідуюча - Томашевська Людмила Іванівна, яка розповіла про цікаві дитячі книжки і зачитала декілька віршів з них. Для якісного засвоєння правил дорожнього руху і поведінки пішоходів на дорогах, Баба Яга у відділі естетичного виховання провела фізкультхвилинки «Сигнали світофора» та «Дорожні знаки». Читачі-діти виявляли неабияку обізнаність в деталях правил та весело виконували всі завдання.

Казкові герої з радістю чекають на нові цікаві зустрічі з своїми читачами в КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей»!