Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

В гості до бібліотеки

 

Матеріал подано без змін

 

В гості до бібліотеки

(З досвіду роботи Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Броварського району Київської області)

 

11 жовтня 2023 року свій перший бібловізит «В гості до бібліотеки» до Баришівської бібліотеки для дітей Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради зробили учні 1-В класу Баришівського ліцею імені Миколи Зерова разом з класоводом Наталією Литвиненко та асистентом вчителя Наталією Бугаєнко.

Провідний бібліотекар Юлія Гранько, ознайомила дітей з бібліотечними скарбами – книгами, з книжковими виставками. Розповіла про правила користування бібліотекою, провела «Казкову вікторину». А ще діти переглянули відео-казку «Колосок». Маленькі користувачі із захватом розглядали книги, які їм сподобалися.

Головне для бібліотекаря - привернути увагу, викликати емоційну реакцію, бажання взяти книгу в руки. Читання допомагає дітям відкривати світ. Якщо ми навчимо дітей отримувати задоволення від читання з раннього віку, ця навичка буде допомагати їм усе життя. 

Зав. методично-бібліографічним відділом

Баришівської ЦБС

Наталія Лавріненко