Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

День захисників і захисниць України - з досвіду роботи Макарівської дитячої бібліотеки

 

День захисників і захисниць України 

(З досвіду роботи Макарівської дитячої бібліотеки)

 

Напередодні Дня захисників і захисниць України, свята мужності та військової доблесті, з метою виховання в підростаючого покоління патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, гордості за наших захисників,  відбулася зустріч воїна, учасника АТО, захисника Макарова Близнюка Василя Зіновійовича з учнями 5-Б класу Макарівського ліцею N 2 (класний керівник Науменко Т. В.)

В усі часи захищати рідну землю було справою честі та гідності мужніх людей, дійсних патріотів своєї країни, святим обов’язком кожного громадянина. У цей день традиційно вшановуємо усі покоління, які показали приклади вірності і героїзму, захищаючи Україну, від часів Запорозької Січі до наших днів. Мужність і героїзм, доблесть і слава, відвага і честь – це ті чесноти, на яких базується вся багатовікова історія нашої України.

Василь Зіновійович-- людина сильної волі, міцного характеру, впевнений в собі патріот України. А ще він поет і людина ,яка завжди  прийде на допомогу.У ході зустрічі Василь Зіновійович ділився спогадами, розповідав школярам, як наші земляки мужньо стали на захист рідної землі. Відповідаючи на численні запитання учнів, намагався у доступній формі розповісти про військові будні, про допомогу волонтерів, про єдність воїнів ЗСУ , територіальної оборони та місцевих жителів ,братство, і про все те, що цікавило  їх найбільше.

Учні щиро подякували нашому захиснику  Близнюку Василю Зіновійовичу та  всім ГЕРОЯМ за можливість  вчитися,   радіти життю та спілкуватися з друзями.. Нехай Ваші серця не знають тривоги, віри Вам, незламності та сили духу!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!