Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Бібліотечна галявина «Читай та відпочивай» в сквері «Молодіжний»

 

Матеріал подано без змін

 

Бібліотечна галявина «Читай та відпочивай» в сквері «Молодіжний»

(З досвіду роботи КЗ «Публічна бібліотека» Макарівської селищної ради)

 

1 червня в Україні і світі відзначається радісне і веселе дитяче свято – Міжнародний день захисту дітей, запроваджене з метою привернення уваги до проблем дотримання прав і охорони здоров’я дитини. Адже кожна дитина має невід’ємне право на життя, бути щасливими, навчатися, розвиватися, зростати в атмосфері любові та злагоди. 

З нагоди цього свята  до уваги читачів була представлена книжкова виставка-свято "УКРАЇНО, МИ ТВОЯ НАДІЯ". З цікавістю юні макарівчани знайомились з новими цікавими книгами, з казковими героями, весело спілкувалися одне з одним. Кожен знайшов заняття до вподоби, слухали казочки,  гралися іграшками, гуляли на дитячому майданчику. Разом, дружно дітки взяли участь у створенні композиції «Україна - ЦЕ МИ !», показуючи всім, що вони хочуть жити без війни, спокійно вчитися без повітряних тривог, займатися творчістю та іншими улюбленими справами.

Літо, сонце, затишний парк, приємні друзі!

Що ще треба для веселого відпочинку?

А наостанок  діти отримали святкові листівки-розмальовки від нашої бібліотеки. На  бібліотечній галявині цього дня було весело, пізнавально, креативно!