Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

#соняшникгаврилишина

 

Матеріал подано без змін

 

#соняшникгаврилишина

(з досвіду роботи КЗ «Публічна бібліотека» Макарівської селищної ради)

 

 Макарівська дитяча бібліотека долучилась до особливої акції, яку організував Фонд Родини Богдана Гаврилишина / Bohdan Hawrylyshyn Family Foundation. Ми разом з нашими читачами, учнями 6-Б класу Макарівського ліцею №1 (класний керівник Тюхтій Г. М.) висадили в ґрунт насіння соняшника, яке символізує розвиток, майбутнє України та нашого Макарова, нашої бібліотеки. Як поступово зростатиме соняшник, так крок за кроком завдяки діям небайдужих, сміливих і відповідальних нас, громадян розквітатиме наша Батьківщина.

Богдан Гаврилишин - видатний патріот України, який вірив у силу слова, про краще майбутнє та важливість культури та освіти. 

Соняшник - символ України, є поєднанням сили, світла та надії. Його золоті квітки, спрямовані до сонця - це наші мрії   та прагнення до щастя і успіху.

Долучаючись до цієї акції, ми хочемо надати дітям можливість спостерігати за ростом  рослини та відчувати відповідальність за довкілля та  своє майбутнє, гордитися славним минулим своєї країни. Ми сподіваємося, що ця акція надихне наших читачів  на самовдосконалення, творчість та пізнання нового, щоб бути корисними Україні.

ЗАПРОШУЄМО ВСІХ ДОЛУЧИТИСЬ ДО АКЦІЇ #СОНЯШНИКГАВРИЛИШИНА

#МАРАФОНВІДПОВІДАЛЬНОСТІ

 Разом ми непереможна нація і можемо створити щасливе  майбутнє разом !

#крок_1 

#відповідальні_бібліотеки 

#СоняшникГаврилишина 

#МарафонВідповідальності