Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Історії Славутича. Зустріч п‘ята...

 

Матеріал подано без змін

 

 Історії Славутича. Зустріч п‘ята..

 (З досвіду роботи Славутицького ЗБІЦ Київської області)

 

Цього разу героєм «Історій…» була всіма відома і шанована в Славутичі і за його межами людина – почесний мер міста Володимир Удовиченко. 

Дуже багато регалій має Володимир Петрович – доктор економічний наук,  професор, Представник України в Конгресі місцевих та регіональних влад Ради Європи… 

Але цього разу для всіх присутніх він відкрився з іншої сторони. З якою теплотою і любов’ю розповідав про своїх батьків, про дідуся з бабусею, про дитинство і шкільні роки, навчання в інституті і перші кроки роботи як молодого спеціаліста. 

30 квітня Володимир Петрович відмічав свій день народження. Звичайно ж, присутні в залі не змогли не привітати нашого почесного мера. 

З вітальним словом виступив гість – керівник секретаріату комітету з питань екологічної політики та природокористування Апарату Верховної Ради України, почесний працівник атомної енергетики України Михайло Миколайович Борисюк.

Він розповів про Володимира Петровича як  про людину і керівника, згадав цікаві моменти з їхньої співпраці. 

До привітань долучилися і члени громадської ради Славутича: депутат міської ради Людмила Любива, Лідія Леонець,  Володимир Крупський, Олександр Забірченко, які довгий час працюють в команді Володимира Петровича. 

Начальник відділу культури Ніна Баришевська згадала про те, як в ній, молодій вчительці, Володимир Петрович зумів розгледіти талановитого та креативного керівника. 

Директор ЗБІЦ Наталія Портная подякувала за підтримку, увагу, небайдужість до бібліотек міста. 

Приємно, що до спілкування долучилась і наша молодь. Члени молодіжної ради задавали питання і Володимир Петрович змістовно, цікаво, з гумором відповідав на них. В його словах були поради і наставлення молодому поколінню. 

«Для того, щоб бути щасливою і самодостатньою людиною, в житті потрібно лише на один раз більше піднятися ніж впасти» – така формула життя нашого почесного мера.

Ведучій Олександрі Латишевій вдалося створити в залі атмосферу настільки теплу і по-домашньому затишну, що спілкування продовжилося за межами зустрічі.

Кропта О.В,

завсектором клубної роботи

Славутицького ЗБІЦ

Київської області