Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Презентація книги Людмили Охріменко

 

Матеріал подано без змін

 

Презентація книги Людмили Охріменко

(З досвіду роботи Обухівської ЦПБ)

 

3 травня 2023 року в Обухівській центральній публічній бібліотеці відбулася презентація книги Людмили Охріменко - Оскар, яка отримала відзнаку Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» як найкращого роману на воєнну тематику. Презентація цієї книги відбулася у 120 містах України, поталанило з цим також й нашому місту.

Авторка книги розповіла дуже цікаву історію створення цього твору сучасного  нам та важливого для історії, зокрема,  української, - в майбутньому.

 На цікавій зворушливій зустрічі були присутні: бібліотекарі Обухівської громади, читачі Обухівської ЦПБ (ВПО та учасники клубу «Ветеран», що співпрацює з бібліотекою), письменники (Василь Трубай, Геннадій Горовий).

Своїми думками та враженнями ділилися читачі (О. М. Штофель, В. Д. Безсільна), бібліотекар Л. Г. Скапенко (проживала на Луганщині, Обухів став другою домівкою), обухівський письменник Василь Трубай.

Ініціатор зустрічі – Тетяна Богданович (начальник відділу культури , національностей та релігій Обухівської міської ради),

Ведуча – Лідія Харпач (завідувачка Обухівською ЦПБ)

Директор Обухівської ЦПБ

Левченко Лідія 

Провідний методист Обухівської ЦПБ 

Шабала Євгенія