Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«Веселковий дивосвіт»

 

Матеріал подано без змін

 

«Веселковий дивосвіт»

(З досвіду роботи бібліотеки села Новосілки Чабанівської ТГ, Фастівського району, Київської області)

 

«Веселковий дивосвіт», під такою назвою в книгозбірні села Новосілки відкрилася мистецька виставка творчих робіт юної художниці Анни Нарбут.

Експозиція налічує більше 30 картин і складається з живописних робіт у різних жанрах  - від пейзажів, техніки вітражу, батіка і до абстрактних замальовок.

Аня займається малюванням з десяти років, постійно розвивається та вивчає різноманітні техніки мистецтва. Анімалістичні сюжети та пейзажі є улюбленими напрямками роботи дівчинки.

Представлені на виставці картини вражають безпосередністю юної художниці, вмінням проникати в образ, бачити деталі, виносити на перший план суттєве, вдалим використанням гами відтінків. Із упевненістю можна сказати, що дівчина залюблена в красу мистецтва.

Сьогодні важливо отримувати позитивні емоції. Вони необхідні людям у такий нелегкий час. Допомагають відволіктися, зарядитися енергією, вірою у свій прекрасний український народ, у те, що ми обов’язково переможемо і відродимо Україну. А для цього потрібні сильні українці, патріотичні та здібні. А вони у нас є, і про це свідчать роботи нашої юної художниці Анни Нарбут, презентовані на виставці.

Тож, запрошуємо усіх бажаючих  до бібліотеки села Новосілки, щоб поринути у світ  мистецтва, доторкнутися до прекрасного, познайомившись з творчістю талановитої художниці.

А, Ані,  бажаємо розвивати свій талант і впевнено йти до нових звершень.

 

Олена Сурга

  Завідувачка бібліотеки  села Новосілки  

     Чабанівської ТГ, Фастівського району, Київської області