Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Година гумору «З посмішкою по життю!»

 

Матеріал подано без змін

Година гумору «З посмішкою по життю!»

(З досвіду роботи Славутицького ЗБІЦ Київскої області)

 

У всьому світі день сміху та гумору традиційно відзначають розіграшами і жартами один над одним. Зараз в Україні дуже складна ситуація, але життя триває, і тому просто хочеться радіти кожному дню.

Учасники літературно-музичної вітальні "Співзвуччя" весело реагували на розповідь про те, які розіграші прийняті у тій чи іншій країні, та звідки взагалі з'явилася традиція святкувати цей день.

Існує теорія, що це свято походить від стародавніх ритуалів, коли люди раділи приходу весни та виганяли із зими демонів жартами .

Слухачам дуже сподобалась розповідь про найкращий жарт у світі, що відбувся 1996 року в США. Компанія Taco Bell опублікувала оголошення про те, що вона придбала знамениту британську пам'ятку Стоунхендж. Багато людей цьому повірили і навіть поспішили привітати з успішною покупкою.

Здивувало присутніх, що є люди, які вірять у те, що макарони ростуть на полях, і їхній урожай покращується з року в рік.

Учасники бесіди згадували веселі моменти зі свого життя, сміялися з жартів і раділи тому, що є можливість зібратися разом і дружно відзначити день гумору.

Кропта О.В.,

завсектором клубної роботи

Славутицького ЗБІЦ

Київської області