Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Літературний калейдоскоп «Чарівний світ казок Ганса Андерсена»

 

Матеріал подано без змін

 

Літературний калейдоскоп «Чарівний світ казок Ганса Андерсена»

(З досвіду роботи Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Броварського району Київської області)

 

В рамках святкування Міжнародного дня дитячої книги, в читальній залі Баришівської бібліотеки для дітей Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради проведено літературний калейдоскоп : «Чарівний світ казок Ганса Андерсена», на якому були присутні читачі-учні 2-В класу ОЗО «Баришівського ліцею» разом з класоводом Валентиною Летяк.

Головним героєм, безперечно, став великий казкар Ганс Крістіан Андерсен. Діти дізналися багато цікавих фактів з життя та творчості неперевершеного письменника. Його твори перекладені більш ніж на 150 мов світу! Чимало з них стали сценаріями до мультиплікаційних фільмів та театральних вистав. Він є автором всесвітньо відомих казок для дітей та дорослих. Серед його найвідоміших дитячих творів: «Дюймовочка», «Гидке каченя», «Принцеса на горошині», «Стійкий олов`яний солдатик» та багато інших, не менш захопливих казкових книг. Присутні  прочитали казку «Принцеса на горошині» та  переглянули казку «Дикі лебеді».

Провідний бібліотекар 

Баришівської бібліотеки для дітей

Юлія Гранько