Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Майстер-клас "Оберіг на Перемогу"

 

Матеріал подано без змін

 

Майстер-клас "Оберіг на Перемогу"

(З досвіду роботи Макарівської бібліотеки для дітей) 

 

Вчора учні 4-А класу Макарівського ліцею №1 (вчитель Колозінська-Ковалевська О. В.), учні 5, та 8  класів Маковищанської гімназії (вчитель Замятіна Т.Т.) та інші юні - читачі нашої бібліотеки взяли участь у майстер-класі "ОБЕРІГ НА ПЕРЕМОГУ" ( плетіння патріотичних браслетів для військових  Херсонщини), який провела вчитель - методист, Відмінник освіти України Херсонського НВК І-ІІ ступенів № 8 Ірина Фокіна .

Діти з великою цікавістю навчалися плести браслети, вдало опанували техніку плетіння та ділилися своїми враженнями і майстерністю.

Створені дитячими руками вироби несуть в собі тепло щирих сердець маленьких макарівчан, позитивну енергію та стануть своєрідним оберегом  для наших  захисників  на Херсонському напрямку. Бійцям приємно і важливо знати, що про них пам'ятають, в них вірять, від них чекають Перемоги

Тож сподіваємося, що обереги, виготовлені дитячими руками, зігріють воїнів душевним теплом, оберігатимуть їх від ворожих куль та надихатимуть на звільнення Лівобережжя Херсонщини і здобуття Перемоги і Миру для нашої України.

Прапор України з побажаннями юних макарівчан, патріотичні браслети та  посилка зі смаколиками будуть передані з Макарова Київської області військовим ЗСУ на  Херсонщину .

СЛАВА УКРАЇНІ!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!