Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«Світ енциклопедій і словників»

 

Матеріал поданий без змін

 

Світ енциклопедій та словників

(З досвіду роботи Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Броварського району Київської області)

 

Продовжуються заходи Баришівської бібліотеки для дітей Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради в рамках Національного тижня читання.

В  читальному залі   Баришівської бібліотеки для дітей Баришівської ЦБС  відбулося проведено  інформаційно-бібліографічне заняття за темою «Світ енциклопедій і словників», яке провела Оксана Вовк, провідний бібліограф. Вона запросила своїх маленьких читайликів, а саме учнів 3-А класу ЗОЗ «Баришівський ліцей» в цікавий світ енциклопедій та словників. Енциклопедії містять коротку інформацію про все на світі. Енциклопедію і читаємо по-іншому, не так як художню книжку, а вибираємо те, що цікавить на цей час. Це надзвичайно цікаві книжки, багаті на ілюстрації, малюнки, фотографії. А ще , діти, дізналися коли з’явилися словники та які є словники. Присутні із цікавістю переглядали енциклопедії та словники, які є в бібліотеці.

 

Завідувач Баришівської бібліотеки для дітей 

Баришівської ЦБС 

Ольга Биба