Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«Палітра душі Анни Сірош»

 

Матеріал поданий без змін

 

«Палітра душі Анни Сірош» -презентація виставки художніх робіт молодої художниці.

(З досвіду роботи  КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради Бучанського району Київської області)

 

 

Чим більше ми сидимо без світла під звуки сирен повітряної тривоги, тим більше нам хочеться зануритися в прекрасні спогади та поринути у світ мистецтва.

КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради в рамках бібліотечного проєкту «Мистецький вернісаж» до 135 – річчя міста Вишневе презентує виставку художніх робіт молодої художниці, вишнівчанки, - «Палітра душі Анни Сірош».

Пані Анна навчалася в Вишнівскій ЗОШ №4, яка зараз є ліцеєм «Ідеал», потім з червоним дипломом закінчила київський індустріальний коледж. Має спеціальність художника- графіка. Також має освіту магістра, закінчила київський архітектурний університет і має диплом дизайнера інтер'єра.

Творчість, яка створюється руками - основне покликання молодої художниці. Вона малювала ще з дитинства, в зошитах в клітинку. Малечею мріяла стати або художником, або бібліотекарем. Їй подобається атмосфера усамітненості і перебування наодинці з собою та книгами.

Як самостійний художник, працює вже 5 років. Має безліч проданих робіт по всьому світу : її роботи зараз знаходяться в приватних колекціях в Україні, Франції, Америці, Великобританії, Ізраїлі, Іспанії, Фінляндії, Австрії, Німеччині, Швеції.

Головна мета для Анни при створенні картини - це радість і настрій, які вона дарує.

Розмова про живопис, як неосяжну таємницю людського потягу до краси, про художника як творчу особистість, про свій стиль в мистецтві, про мову живопису та її розуміння глядачем, про живописні традиції та стилі відбулася під час презентації картин  молодої талановитої  художниці Анни Сірош. 

Тож запрошуємо всіх до бібліотеки на виставку! Вона подарує вам промінь світла та надії у цей непростий для нашої країни час. 

 

 

Оксана Бабич,

бібліотекар І категорії відділу обслуговування читачів  КЗ «Публічна бібліотека»

Вишневої міської ради, Бучанського району Київської обл.