Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Бібліотека – мудрість всіх віків!

 

Матеріал поданий без змін

 

 

Бібліотека – мудрість всіх віків!

(З нагоди    Всеукраїнського    Дня   бібліотек) :

(з досвіду Публічної бібліотеки відділу культури Кагарлицької міської ради)

З нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек у центральній бібліотеці Публічної бібліотеки відділу культури відбувся урочистий захід. З вітальним словом до бібліотечних працівників Публічної бібліотеки відділу культури Кагарлицької міської ради звернувся міський голова Олександр Олексійович Панюта, який відмітив вагому роль бібліотек у  нелегкий для нашої країни період   та подарував для  ефективної  роботи колективу  кольоровий принтер. Подяками міського голови  з врученням  грошової  винагороди  були відзначені бібліотекар філії №4 Горохівська сільська бібліотека  Надія Реміханова,  бібліотекар філії №8 Леонівська сільська бібліотека Світлана Фіялко, бібліотекар філії №9 Антонівська сільська бібліотека Наталія Крутько, завідувач господарством Віктор Салій. 

Присутніх бібліотекарів  з найщирішими словами  вдячності та подяки за  сумлінну працю у бібліотечній галузі  привітали в.о. начальника відділу культури Оксана Литвин та директор Публічної бібліотеки Лілія Литвин. 

З вітальним словом та побажаннями натхнення, творчих успіхів у роботі від Київської обласної організації профспілки працівників культури та Кагарлицької міської організації профспілки працівників культури звернулася Антоніна Коршунова, вручила кожному члену профспілки матеріальне заохочення.  Також привітала бібліотекаря філії №6  Зеленоярська сільська бібліотека Галину Грушко, яка нещодавно  відзначила   50 річний  ювілей, вручивши вітальну адресу та матеріальне заохочення. 

Далі бібліотечні працівники переглянули  онлайн  відео - екскурсію до Національного  музею літератури України, розташованого в м. Києві.

Також  згадали ветеранів бібліотечної справи, які знаходяться на заслуженому відпочинку; хвилиною мовчання вшанували пам'ять  тих бібліотекарів, які  відійшли  за вічну межу. 

Потім  бібліотечні працівники прослухали вітання від начальника відділу культури Олени Петленко та переглянули презентацію про діяльність бібліотек громади  минулих років. 

Антоніна Коршунова,

провідний методист ОМЦНТКОР

відділу культури Кагарлицької  міської ради