Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Привітати з професійним святом бібліотечних працівників завітав міський голова Віталій САВЕНКО

 

Матеріал поданий без змін

 

 

Світ чудес - бібліотека

(з досвіду роботи Миронівської базової бібліотеки та бібліотеки для дітей)

 

30 вересня в Україні відзначають Всеукраїнський день бібліотек. Сучасні бібліотеки Миронівщини поєднують в собі сховище знань, мудрості та сучасні простори, де пізнають цікаве та нове. Вони не лише надають доступ до свого фонду, та, крім цього, відкривають електронний ресурс для читачів. Функції бібліотекарів стають значно ширшими, адже вони проводять виставки, конференції, творчі вечори, майстер-класи та тематичні заходи.

Знаковим є те, що наші бібліотекарі одними з перших після 24 лютого стали на допомогу в організації надання допомоги мешканцям громади, які опинилися в скрутних ситуаціях, внутрішньо переміщеним особам та іншим вразливим категоріям.

Привітати з професійним святом бібліотечних працівників завітав міський голова Віталій САВЕНКО. Він бажав миру, завжди відчувати гордість за свою професію, переконаність у суспільній значущості своєї справи, подальших творчих успіхів у благородній справі інформування та освіти жителів громади. Також відзначив кращих представників бібліотечної системи Миронівщини. За невтомну працю, а особливо допомогу в організації допомоги роботи кризового центру та гуманітарного штабу.