Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Екскурсія до бібліотеки - з досвіду роботи КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

 Матеріал поданий без змін

Екскурсія до бібліотеки

(З досвіду роботи КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради Бучанського району Київської області)

 

Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій. І хоча сучасних дітей все більше поглинає інтернет та гаджети, ми дорослі повинні ще з дошкільного віку виховувати у дітей любов до книги, бережне ставлення, розвивати художній смак. Саме бібліотека допомагає залучати дітлахів до читання книжок.

Вражень у маленьких читайликів, які вперше завітали до КЗ «Публічна бібліотека» нашої громади, і справді вистачає. Яскравий книжковий світ здатен не лише навчити, а й здивувати, надихати на нові пригоди, на здійснення мрій.

Так, вихованці ліцею «Віват» нашого міста, відвідавши бібліотеку були враженні розмаїттям книжкових виставок. Бібліотекар ознайомила дітлахів з правилами поведінки з книгою, підготувала загадки, розмальовки  та цікаві ігри. Діти активно приймали участь у вікторинах, іграх, поринули в чудовий казковий світ.

Розмаїття цікавих, яскравих книг та журналів, неодмінно подарували дітям купу нових вражень та допомогли потрапити до чарівного світу принцес, фантастичних пригод та мандрів.

Оксана Бабич,

бібліотекар І категорії 

відділу обслуговування читачів

КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради

Бучанського району Київської області