Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Акції «Подаруй бібліотеці сучасну українську книгу» від жителів Баришівської ТГ

 

Матеріал поданий без змін

 

Відновимо діяльність бібліотеки  в  селі  Перемога.

 

(З досвіду роботи Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Броварського району Київської області)

 

3 червня 2022 року працівники Баришівської  центральної бібліотеки для дорослих та Баришівської бібліотеки для дітей Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради відвідали бібліотеку-філіал с. Перемога Баришівської ЦБС. Ця бібліотека постраждала від окупації рашистами у березні 2022 року. Рашисти знищили державну символіку України: прапор, герб, український національний костюм та рушники, постраждали  книжкові фонди з питань історії України та сучасна українська література.

Бібліотечні працівники організували толоку по прибиранню приміщення бібліотеки, надали методичну та практичну допомогу по актуалізації бібліотечного фонду в умовах збройної агресії російської федерації проти України. 

Директор ЦБС  Галина  Пацаловська  передала в подарунок завідуючій бібліотекою-філіалом  с. Перемога Світлані Мойсієнко   українські книги, які одержали в ході акції  «Подаруй бібліотеці сучасну українську книгу» від жителів Баришівської ТГ

Дякуємо керівнику ансамбля «Калинове перевесло» Наталії Ребрик за активну участь у акції. Більше ста українських  книг зібрали для бібліотеки працівники Національного музею літератури України.  І  вже незабаром  ці  книги дійдуть до свого читача.

Віримо в Перемогу. Все буде Україна. 

Зав. методично-бібліогрфічним відділом

Баришівської ЦБС

Наталія Лавріненко