Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«Барвиста палітра Київщини»

 

Матеріал поданий без змін

 

Мистецький вернісаж  «Барвиста палітра Київщини»

(З досвіду роботи КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради Бучанського району Київської області)

 

90-річчю Київської області присвячується.

 

 

27 лютого 1932 року, 90 років тому, було утворено Київську область, хоч історія нашого регіону налічує не одне століття. 

Київська область – це регіон з розвиненою економікою, потужним інтелектуальним ресурсом, сучасними технологіями, розвиненою аграрною галуззю та численними промисловими центрами. Але без сумніву, головним багатством нашої області є люди – щирі, працелюбні, талановиті та патріотичні.

Щоб познайомити Вас з творчістю художників Київщини КЗ «Публічна бібліотека» презентує книжкову виставку «Барвиста палітра Київщини», що розповідає про культурне багатоманіття майстрів пензля, які черпали натхнення на землі Київській. Серед них: Микола Пимоненко , живописець який щоліта працював у селі Малютянка, де обладнав власну майстерню; Катерина Білокур, яка прикрасила світ своїми чарівними квітами; Марія Примаченко- фундатор Великого Стилю українського мистецтва; неперевершений Петро Бевза, що проживає в м. Вишневе, Член Національної спілки художників України (1990), член Всеукраїнської творчої спілки БЖ-АРТ (1997); Юрій Пацан – художник- пейзажист, що творить в смт. Чабани та інші знані художники. 

Наші читачі з великим інтересом знайомляться з творчістю талановитих художників Київщини.

Також в рамках мистецького проекту  в  КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради експонується виставка художніх робіт майстра пензля, що проживає і творить на Київщині ,  талановитого художника, мешканця м. Вишневого Григорія Безпалого. 

Відвідувачі виставки, через мистецький погляд Григорія Безпалого, мають можливість мандрувати Київщиною в різні пори роки ; бачити рідний край через класичний живопис, абстракцію, спонтанний реалізм, авторські змішані техніки.

Завітайте до бібліотеки для зустрічі з ПРЕКРАСНИМ.

 

 

 

Оксана Бабич

бібліотекар І категорії відділу обслуговування читачів

КЗ «Публічна бібліотека»  Вишневої міської ради, Бучанського району Київської обл.