Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Ялинкові прикраси - це символ єднання родини

 

Матеріал поданий без змін

 

Майстер-клас «Новорічні фантазії»

 

(З досвіду роботи Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Броварського району Київської області)

 

22 грудня 2021 року  в читальній  залі Баришівської центральної бібліотеки для дорослих відділу культури та туризму Баришівської селищної  ради був проведений майстер клас «Новорічні фантазії». Його  провела провідний бібліотекар відділу обслуговування  Баришівської центральної бібліотеки для дорослих  Світлана Захарченко  Усі учасники мали змогу навчитися створювати новорічні прикраси з фоамірану, які прикрасять їхні ялинки.

Ялинкові прикраси по своїй суті — це символ єднання родини, адже раніше їх створювали у вузькому сімейному колі, вони служили родинними оберегами.

Ялинкові прикраси з плином часу ставали сімейними реліквіями, зберігались та передавались від покоління до покоління. За кожною такою іграшкою стояла своя неповторна  сімейна історія. І хоч в наш час можна придбати в магазині різноманітні новорічні прикраси, ми знову повертаємось до створення унікальних  ялинкових прикрас своїми руками.

 

Зав. відділом обслуговування

Баришівської центральної бібліотеки для дорослих

Галина Шапоренко