Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Зима іде, свята веде

 

Матеріал поданий без змін

 

"Калейдоскоп зимових свят".

(З досвіду роботи Сквирської ЦБС)

 

Відкриття головної новорічної ялинки громади ... Долучилися і працівники Сквирської центральної міської та центральної дитячої бібліотек. Провели невеличкий майстер-клас "Новорічна іграшка власноруч", оформили міні-фото-зону та новорічну книжкову виставку "Калейдоскоп зимових свят".

Вітаємо усіх з наступаючими Новорічно-Різдвяними святами: миру, добра, благополуччя та міцного здоров'я.

 

Зима іде, свята веде…

До нашої центральної дитячої бібліотеки поспішали вихованці Сквирської дитячої школи мистецтв з викладачем по класу фортепіано Фартушною Оксаною Олександрівною на свято «Затамуйте дітки подих- Миколай сьогодні ходить». Працівники бібліотеки розповіли про день Святого Миколая. Дітлахи відповідали на запитання вікторини.

Протягом усього свята лунав веселий сміх. Жодна дитина не залишилась без подарунка, а у відповідь діти підготували для Святого Миколая вірші, пісні та подарували книги.

Усі залишилися задоволеними, обіцяли бути чемними і чекати Миколая наступного року.

Не забуваймо вірити в Дива!!!

 

«Ніч Святого Миколая – дивна і чарівна ніч»

В Новорічні свята дива збуваються. Вони сповнені добром та любов’ю, мріями та сподіваннями. Найулюбленіше свято, якого чекає вся дітвора – День святого Миколая. Адже вони знають, що за слухняність, старанність, працьовитість Святий принесе їм безліч подарунків.

17 грудня, Сквирська центральна дитяча бібліотека запросила учнів 7-Б класу Сквирського ЗЗСО І-ІІІ ст.№3 з класним керівником Лисюк Аллою Віталіївною на літературні посиденьки «Розкажімо, Миколаю, про що ми читаємо».

Цікаво та весело пройшов захід, діти ознайомилися з легендами та історією свята Святого Миколая. Позитивні емоції дітям подарували працівники бібліотеки, створивши для них веселу атмосферу з іграми та розвагами. Хлопчики та дівчатка відповідали на запитання вікторини, відгадували загадки.

Свято принесло масу задоволення, усмішок. На завершення свята дітей пригостили тістечками та цукерками.

Ми щиро вітаємо усіх з чарівним прийдешнім Днем Святого Миколая! Нехай це свято наповнить Ваш будинок щастям, теплотою і любов’ю! 

 

«Мороз малює візерунки»

16 грудня 2021 року затишного зимового вечора відбулася святкова зустріч літературного об'єднання "Сузір'я", яке діє при Сквирській центральній міській бібліотеці. Тема заходу: поетична сторінка «Мороз малює візерунки». Зі вступним словом до сузір’ївців звернулася голова клубу Онопрієнко Л.В. 

До літературного кола приєдналися троє творчих особистостей: Молдован Валеріан Васильович – поет-пісняр, житель села Чубинці, Юшко Надія Петрівна – поетеса, учитель української мови та літератури Сквирського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 ім.М.Ольшевського Сквирської міської ради Київської області та Носанчук Людмила Павлівна – бібліотекар Горобіївської сільської бібліотеки-філії, поетеса-гумористка.

До вітального слова запросили начальника відділу культури, молоді і спорту Сквирської міської ради Оксану Клебанівську та директора Сквирської ЦБС Оксану Іванько, які вручили новопосвяченим клубівцям пам'ятні позначки та квіти.

Під час новорічного свята панувала атмосфера дружелюбності, доброзичливості і радості. Дивовижне новорічне свято закінчувалось. Члени літературного клубу «Сузір'я» ділилися своїми здобутками, читали нові твори, співали українські пісні під акомпанемент Валеріана Молдована, вітали один-одного з наступаючим Новим роком та бажали, щоб чудовий настрій супроводжував кожного цілий рік, щоб прекрасні люди і добрі друзі були завжди поруч, щоб здійснювалися найбажаніші мрії, відбувалися несподівані подорожі, нові творчі зустрічі.

З Новим 2022 роком!