Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

19 червня світова спільнота святкує День дитячого футболу

 

Матеріал поданий без змін

 

Футбол і я – одна команда!

(Із досвіду роботи КЗ БМР Білоцерківська ЦБС ім. П.Красножона)

 

Футбол був і залишається найпопулярнішою спортивною грою на планеті. Весь секрет – у простоті та універсальності гри. Діти усіх країн і народів із задоволенням ганяють м’яч на спортмайданчиках, дворах, стадіонах та пляжах.

19 червня світова спільнота святкує День дитячого футболу. Цього дня у багатьох країнах проводяться спортивні заходи за участю дитячих футбольних команд. 

А ми що? Ми теж за здоровий спосіб життя і активний відпочинок! Тому, напередодні Всесвітнього дня дитячого футболу, працівники бібліотеки-філії №9 КЗ БМР Білоцерківська ЦБС ім. П.Красножона запросили юних читайликів з літнього табору «ЛітоГрай» і створили для них справжнє футбольне свято «Футбол і я – одна команда!».

Різноманітні конкурси, вікторини та руханки викликали у дітей море сміху, радості та азарту. Дівчатка на рівні з хлопчиками набивали м’яч, відгадували правила гри та забивали голи. А футбольними гаслами усі разом висловили підтримку збірній України, яка  бореться за кубок переможця у Чемпіонаті Європи 2020.

Увазі юних читачів були запропоновані цікаві видання, представлені на книжковій виставці «Україна – серед грандів світового футболу».

Україна – вперед!

Світлана Могорит,

зав. сектором бібліотеки-філії №9

КЗ БМР Білоцерківська ЦБС

ім. П.Красножона, Київської  області.