Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Бібліотечне свято «Коли сміється дитина – посміхається небо» - з досвіду роботи КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

 Матеріал поданий без змін

Бібліотечне свято «Коли сміється дитина – посміхається небо»

(З досвіду роботи КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради Бучанського району Київської області)

 

5 червня в нашому місті відбулося чудове свято до Міжнародного дня дня захисту дітей, в якому взяла участь КЗ «Публічна бібліотека» Вишневої міської ради.

Бібліотечне свято «Коли сміється дитина – посміхається небо» пройшло весело, креативно на одному подиху.

Виставка-презентація книг для батьків «100 батьківських «Чому» зацікавила молодих та допитливих батьків, які змогли знайти відповіді на непрості питання у вихованні дитини. Молоді мами звернули увагу на полицю «Книги з ароматом кави». А молодь була зачарована полицею «Будь сучасним - читай українською» - де презентували нові книги від Українського інституту книги. 

Вишнівська міська бібліотека для дітей познайомила найменших мешканців міста з незвичайними  та яскравими книгами представленими на книжковій виставці «Дитинство – країна книжкових розваг і забав». Зручно розташувавшись на м'яких кріслах юні читачі знайомилися з новою літератрою.

Ігрова казкова карусель не залишила байдужою жодною дитини, що прийшла на свято з батьками. Кожен пішов зі свята з власноруч виготовленим малюнком та подарунком за правильну відповідь в казковій вікторині.

Мешканці міста мали можливість оформити читацький формуляр, і забрати з собою книгу, яка їм сподобалась.