Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Нова радість стала… - з досвіду роботи КЗ БМР Білоцерківська міська ЦБС ім. П. Красножона Київської області

 Матеріал поданий без змін

Нова радість стала…

(З досвіду роботи КЗ БМР Білоцерківська міська ЦБС ім. П.Красножона Київської області)

 

5 січня в бібліотеці-філії №9 сімейного читання КЗ БМР Білоцерківська міська ЦБС ім. П. Красножона було підведено підсумки щорічної міської виставки-конкурсу на кращу новорічно-різдвяну листівку «Нова радість стала».

У творчому змаганні взяли участь 122 учасники, які представили на розсуд  журі 155 листівок. Учасниками конкурсу стали читачі бібліотек міста, вихованці студій образотворчого мистецтва «Берестяночка», «Азалія», «Барви»  ЦПО «Соняшник», учні шкіл Фурсівської ОТГ. Зорепад справжніх витворів мистецтва з привітаннями і побажаннями здоров’я та миру представили на розсуд журі талановиті діти. Цього року конкурс вперше проходив у форматі онлайн. Учасники розміщували листівки на сторінці групи «Білоцерківська бібліотека сімейного читання» у соціальній мережі Фейсбук. Багато листівок було принесено і до книгозбірні. Вони будуть передані захисникам України в зону ООС волонтерами міста.

Завідуюча бібліотекою Катерина Волинець привітала присутніх з прийдешніми святами та нагородила переможців конкурсу. Визначитися з найкращими було ой як не просто, кожна робота була оригінальною, виконана з дитячою безпосередністю.

Бібліотекар Зоя Чутковська познайомила учасників заходу з традицією святкування Різдва та продемонструвала 12 найпоширеніших пісних страв, які готують господині на Святвечір.

На святковому зібранні звучали колядки у виконанні юних друзів бібліотеки Марини Хіврич, Олексія Краюхіна, Софії Порхун та Назара Шевченка. Завершилося свято щедрими різдвяними солодкими подарунками.

Катерина Волинець

зав. бібліотекою-філією №9 

КЗ БМР Білоцерківська міська 

ЦБС ім. П.Красножона 

Київської області