Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Підсумкова нарада бібліотечних працівників КЗ ТЦБС за 2019 рік

 Матеріал поданий без змін 

Підсумкова нарада бібліотечних працівників КЗ ТЦБС за 2019 рік

(З досвіду роботи КЗ «Тетіївська централізована бібліотечна система імені Миколи Кравчука» Тетіївської міської ради Київської області)

 

19 лютого в Тетіївській центральній публічній бібліотеці відбулася підсумкова нарада бібліотечних працівників КЗ ТЦБС за 2019 рік. Участь у нараді взяла завідуюча відділом культури, релігії, молоді та спорту виконавчого комітету Тетіївської міської ради Аліна Василівна Дідковська. Аліна Василівна у своєму зверненні подякувала працівникам бібліотечних установ за проведену роботу та добру співпрацю з сільськими громадами і побажала всім професійного зростання, творчої наснаги та нових здобутків.

Діяльність Тетіївської централізованої бібліотечної системи у 2019 році проаналізувала її директор Любов Василівна Стахова. Вона детально проаналізувала роботу бібліотечних установ за 2019 рік, також наголосила на виконанні трудової дисципліни бібліотекарями, підтриманні іміджу сучасної бібліотеки.

Аналітично-систематичний аналіз основних показників роботи КЗ Тетіївської ЦБС за 2019 рік здійснила головний методист О. І. Тимошенко. Консультацію по веденню облікової документації надала провідний бібліотекар М. Л. Шамрай. На нараді йшлося також про результати поповнення та очищення бібліотечних фондів, співпрацю з місцевими органами влади по залученню коштів на оновлення бібліотечних фондів і простору бібліотек.

Також було наголошено на важливій ролі працівників бібліотечних установ в реалізації національної програми цифрової грамотності населення через онлайн-платформу «Дія. Цифрова освіта».

Ольга Миколаївна Романовська представила методичні рекомендації до календаря знаменних та пам’ятних дат на 2020 рік для впровадження в роботу бібліотек, зупинившись на 90-річчі від дня народження Ліни Василівни Костенко.

Завершила роботу наради директор КЗ ТЦБС Л. В. Стахова з побажаннями найкращої роботи та нових творчих звершень.