Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

23 жовтня Сквирська централізована бібліотечна система на базі Сквирського академічного ліцею №1 провела нараду бібліотечних працівників району.

 

Нарада бібліотечних працівників Сквирського району

(З досвіду роботи Сквирської ЦБС Київської області)

 

23 жовтня Сквирська централізована бібліотечна система на базі Сквирського академічного ліцею №1 провела нараду бібліотечних працівників району. Розпочалася нарада цікавою та пізнавальною екскурсією в музей навчального закладу, в якому зібрано матеріал про директорів, Героїв Радянського союзу, Героїв АТО та видатних особистостей, які в свій час навчання школу № 1. Та найбільше вразила розповідь Заслуженого вчителя України Василя Івановича Цимбалюка, який стисло, але цікаво та захоплююче розповів про багатовікову історію не тільки навчального закладу, а й рідного краю.

Також бібліотекарі відвідали інформаційно - ресурсний центр - бібліотеку, яка вразила сучасним інтер’єром, цікавим дизайнерським рішенням, зонуванням простору для читачів та комфортними умовами для роботи педагогічного колективу. Бібліотекар Надія Петрівна Трегуб гостинно прийняла гостей, та розповіла про свій інформаційно - ресурсний центр. 

Продовжилася нарада в актовому залі закладу. Завідувач методично - бібліографічного відділу Сквирської центральної бібліотеки Оксана Данілова надала консультації з питань звітності та планування. Методист по роботі з дітьми Олександра Криворучко наголосила на обов’язковості своєчасної звітності за проведенні заходи. Директор централізованої бібліотечної системи Світлана Димань обговорила з бібліотечними працівниками ряд організаційних питань та підвела підсумки наради.

Така зустріч справила глибоке і незабутнє враження на бібліотекарів району, збагатила присутніх новими знаннями з історії рідного краю та вразила інноваційністю та неординарністю організації бібліотечної справи у Сквирському академічному ліцеї № 1.