Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Книга в житті людини завжди поряд

 

Матеріал поданий без змін

 

Книга збирає друзів… 

 

(з досвіду роботи Баришівської централізованої бібліотечної системи відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Київської області)

30 вересня Баришівська бібліотека для дітей запросила під бібліопарасольку «Книга збирає друзів» своїх друзів: читачів - учнів 4-А кл. Баришівського НВК, вчитель Л.Г.Некрасова.

Книга в житті людини завжди поряд… Це підручники з яких починається опанування знань, художні книги, які дарують нам хвилини відпочинку і і насолоду літературним словом, а також потужний пласт довідкової літератури: енциклопедії, словники, довідники, періодика, що щодня поповнюють і розширюють нашу обізнаність в сучасному інформативному плині життя. 

Діти в цей день прийшли до бібліотеки з подарунками . Кожен приніс свій малюнок,  на якому  відобразили  своє бачення бібліотеки , прочитали вірші про книгу, приказки і прислів’я.

Провідний бібліограф О.М.Вовк провела короткий екскурс  історією бібліотеки і книги, зокрема  як і коли з’явилась книга, про бібліотеки в нашій країні і їх роль в сучасному житті, а також познайомила з цікавими і яскравими книгами для дітей, які є в бібліотеці. 

В огляді літератури «Книга, яка знає все» діти почули про енциклопедії, словники, довідники і періодику, яка є для них у книгозбірні.

Цікаво пройшла енциклопедична вікторина «Вірю - не вірю» та конкурс «Літературний калейдоскоп»

 

О.Биба

зав.  Баришівською 

бібліотекою для дітей