Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Захід «Майбутнє – це ми»

 

Міжнародний день захисту дітей – чудове свято!

(З досвіду роботи Єрковецької сільської бібліотеки Дівичківської ОТГ Київської області)

Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини та рідний край.

Тож для всіх  дітей села Єрковці на території місцевого навчально-виховного об’єднання відбувся захід «Майбутнє – це ми», присвячений одному з найстаріших міжнародних свят. На дітей чекали цікаві розваги: аніматори, глітертату, пригощання морозивом та інше.

Єрковецька сільська бібліотека Дівичківської ОТГ Переяслав-Хмельницького району Київської області в рамках заходу провела «Загадкову п’ятихвилинку», адже загадки, так як і казки, найулюбленіший вид народної творчості. Загадками захоплюються  діти,  підлітки, молодь, не цураються їх і дорослі. Саме дорослі і складають загадки для своїх дітей. Відгадування загадок – дуже корисна вправа для дитячого розуму.

Всі діти, що брали участь у «Загадковій п’ятихвилинці» проявляли неабияку кмітливість, спостережливість та допитливість.  Роль загадок для розвитку дітей дуже значуща. Загадуйте загадки один одному частіше.

 

Ольга Шульга,

завідуюча Єрковецькою сільською бібліотекою

Дівичківської ОТГ Київської області