Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Читачі-онуки для своїх бабусь.

 

Читачі-онуки для своїх бабусь.

(З досвіду роботи Ставищенської РЦБС Київської області)

З метою шанобливого ставлення до дорослих, виховання доброти, співчуття, милосердя, любові  і поваги в  Ставищенській районній бібліотеці для дітей Київської області  спільно з читачами-учнями 2-А класу Ставищенського НВК №1 ( класовод:  Т.Г.Пономаренко) проведено родинне свято «Моя улюблена бабуся».  Свято розпочала бібліотекар Н.І.Шушківська, яка сказала, що найулюбленіша для кожного з нас людина – наші бабусі. Вони невтомні трудівниці, берегині скарбниць мудрості нашого народу, хранительки звичаїв та обрядів, цікаві казкарки. Про все подбають добрі, натруджені руки бабусі. Скільки роботи вони щодня перероблять: і напечуть, і наварять, і онуків  доглянуть. Більш ніж бабусі онуків так ніхто, мабуть, не любить.

Діти старанно підготувалися до свята –  співали пісні, читали вірші, подарували бабусям подарунки: медалі. А запашний коровай, піднесений бабусям, всім дуже сподобався. 

Спільно з бабусями дітки взяли активну участь у конкурсах, іграх. І з задоволенням всі разом подивилися лялькову виставу.

Частіше говоріть дорогим людям, що ви їх любите, цінуєте. 

Бабусі старенькі і молоді! Ми низько вклоняємось вам за недоспані ночі, за те, що ви є, за те, що вмієте разом з нами радіти, переживати, сміятись, тужити, наші невтомні берегині!

Л.Васильєва, 

завідуюча  Ставищенською

районною бібліотекою для дітей