Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Творча зустріч з письменником

 Творча зустріч з письменником

(З досвіду роботи Києво-Святошинської РЦБС Київської області)

 

Вже давно стало доброю традицією запрошувати письменників на гостину в Літературну світлицю Києво-Святошинської районної бібліотеки для дорослих. Ми радіємо з того, що список почесних гостей нашої бібліотеки, до якої завжди спішать небайдужі до українського  слова люди, поповниться ще одним відомим та цікавим іменем.

30 січня у Києво-Святошинській центральній районній бібліотеці для дорослих відбулася творча зустріч з письменником Сергієм Саєнком.

 Сергій Саєнко - член Національної спілки письменників України, лауреат Київської обласної літературної премії імені Григорія Косинки, лауреат І ступеня в номінації «Проза» та переможець у номінації «Поезія. Власний стиль» Боярського міського фестивалю ім. В. Самійленка, переможець у номінації «Приз симпатій журі» ІІІ Всеукраїнського конкурсу-фестивалю «Крылатое созведие» (м. Харків).

У своєму доробку Сергій Саєнко має надруковані оповідання «Конверсія», «Доказ», поему «Два Тараси», збірки поезій «Віддзеркалення». Він автор роману «Ловець вітру».

Під час свого виступу Сергій Саєнко зачитав уривки з своїх прозових творів. Він  є прекрасним декламатором власної поезії, що блискуче продемонстрував у ході зустрічі. Його гумор, жарти, розповіді зі свого життя та манера спілкування підкорили всіх присутніх і не залишили байдужим нікого. Свій виступ автор супроводжував відеоматеріалами. 

Приємною несподіванкою для працівників та читачів бібліотеки стали подаровані книги з автографом автора. Читачі з задоволенням брали участь в автограф- та фотосесіях з Сергієм Саєнком. 

Колектив нашої бібліотеки і читачі-гості Літературної світлиці щиро подякували письменнику за чудово проведений час і побажали Сергію Миколайовичу міцного здоровʼя, довголіття і нових творчих досягень.